هیچ چیز کاملاً شبیه شیرینی خانگی خوشمزه نیست ، و اگر شما آرزو داشتید که دستور العمل خود را به مرحله ای برسانید ، رشد ریحان خود ممکن است راه حل مناسبی باشد. در کنار صرفه جویی در هزینه ریحان اری شده در گاه ، این گیاه محبوب می تواند به راحتی در تمام طول سال رشد کند .

انواع مختلفی وجود دارد ، گرچه ریحان شیرین رایج است. با برگهای براق و گل های سفید آن ، عطر و طعم آنیسونی ظریف دارد و 1 تا 2 پا ارتفاع دارد. ارقامی که در دسترس هستند ، از نظر ظاهری (انواع مختلفی از برگ بنفش مانند تیره اوپال و روبن قرمز ) تا اندازه و طعم آنها وجود دارد (برخی از داروهای دارچین ، میخک ، لیمو و لیموترش ها).

اگر دوست دارید این گیاه را به باغ خود اضافه کنید و از آن برای تقویت غذاهای گوجه فرنگی ، سالاد یا گوجه فرنگی استفاده کنید ، برای راهنمای مفید ما برای رشد ریحان خود به پایین بروید.


نکاتی درباره ریحان در حال رشد


در هنگام خنک شدن یخبندان ها و زمین گرم ، در خانه ها را در گلدان های منفرد شروع کنید ، بذور گیاهان را در بیرون از منزل بکارید ، یا گیاهان بستر ب. اگر گیاهان را در داخل خانه شروع کنید ، کابل های گرمایش مفید هستند ، زیرا این گیاه گرمسیری است که به سرما مهربان نیست. گیاه در آفتاب کامل ، در خاک خوب زهکشی غنی شده با کمپوست ، کود پیری یا سایر مواد آلی.

ارقام دارای برگهای بزرگ فضایی مانند برگ کاهو ، فاصله 1 ½ پا با یکدیگر و انواع ریز برگ مانند Spicy Globe ، 1 پا با یکدیگر فاصله دارند. ریحان به آب کافی احتیاج دارد. گیاهان ریحان خود را مالچ کنید تا رطوبت پس از گرم شدن خاک حفظ شود. برای تشویق رشد بوته ها ، مرتباً گیاهان را خرج کنید و مرتباً گلهای گل را انتخاب کنید تا گیاهان انرژی خود را در تولید شاخ و برگ قرار دهند.
چند گیاه ریحان را در ظروف پرورش دهید تا بتوانید آنها را قبل از سرمازدگی در داخل خانه بیاورید. یا دومین کاشت در ماه ژوئن را در خارج از منزل انجام دهید تا گیاهان کوچک برای گلدان وجود داشته باشد و در داخل خانه برای زمستان بیاورد. به عنوان نزدیکی به یخبندان ، می توانید برخی از شاخه های انتهایی گیاهان موجود در باغ را نیز قطع کرده و آنها را در آب ریشه کنید تا بعدا گلدان شود.

ریحان می تواند در معرض بیماریهای مختلف قارچی ، از جمله پژمردگی فوزاریوم ، قالب خاکستری و لکه سیاه قرار بگیرد و همچنین در گیاهچه ها میرایی از بین برود. با انتظار برای کاشت در خارج از خانه تا زمانی که خاک گرم نشده و با شلوغ نکردن گیاهان ، از این مشکلات جلوگیری کنید. سوسکهای ژاپنی ممکن است برگهای گیاه را اسکلت کنند. کنترل آفات با چیدن دست.

 



راه درست برداشت ریحان

 

استفاده از برگ ها را به محض اینکه گیاه به اندازه کافی بزرگ بود برای صرفه جویی در بعضی از مواد استفاده کنید. از بالای شاخه ها جمع کنید و چندین اینچ را برش بزنید. ریحان را با ظرافت حل کنید تا برگها کبود نشود و سیاه شود.

شما می توانید در کوچک، خوشه های شل هوا خشک ریحان، اما نگه می دارد ترین flavorfully زمانی که یخ زده. برای یخ زدن ریحان ، برگهای شسته شده پوره را در مخلوط کن یا مواد غذایی ، با اضافه کردن آب در صورت لزوم برای تهیه یک پوره ضخیم اما قابل ریزش. پوره ها را درون سینی های مکعب یخ بریزید و یخ بزنید ، سپس آنها را بیرون بیاورید و آنها را در کیسه های فریزر با برچسب نگهداری کنید تا در سس ها ، سوپ ها و پاستو مورد استفاده قرار گیرد.

پاستو (مخلوطی خامه ای از ریحان پوره شده ، سیر ، پنیر رنده شده و روغن زیتون) برای مدت طولانی در یخچال با یک لایه روغن زیتون در بالا نگه می دارد.



طرز تهیه طبخ با ریحان



این گیاه پرمصرف ، طعم گوجه فرنگی ، فلفل و بادمجان را تقویت می کند. در سس اسپاگتی ، سس پیتزا و راتاتویی عالی است. همچنین برای غذاهای ماهی یا گوشت بسیار عالی است و به خوبی با آویشن لیمو ، جعفری ، پیاز یا سیر ترکیب می شود. آن را در سیب زمینی سرخ کرده یا در غذاهای قابلمه گیاهی امتحان کنید.

برگهای ریحان تازه در سالادها خوشمزه هستند. از ارقام معطر لیمو و آهک در سالادهای میوه و کمپوت ها استفاده کنید. ریحان همچنین یک ماده اصلی در غذاهای تایلندی و ویتنامی است. ارقامی مانند سیام ملکه اصیل ترین عطر و طعم را به این ظروف می بخشد. سرکه های ریحان برای سس سالاد مناسب هستند. آنهایی که با ریحان بنفش ساخته می شوند رنگارنگ و همچنین خوشمزه هستند.


بلیط هواپیما ریحان ,گیاهان ,گیاه ,خانه ,استفاده ,برگهای ,داخل خانه ,گوجه فرنگی ,استفاده کنید ,ریحان تازه ,خوشمزه هستند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ادیسم فیزیوتراپی معجزه لیدی بلاگ آشپزخانه رژیمی فارسروید 1 / دانلود آهنگ و بازی اندروید آهنگ های جدید گل و گیاه ظرافت بینار همه چی